IPV-Veïns amb Veu proposa fer 50 pisos de lloguer social

Com ja vam avançar, dintre del programa de VV-IPV fins 2030, el primer punt urgent i d’obligat compliment serà facilitar l’accés a un habitatge de lloguer als nostres veïns. Tal i com reconeix la constitució l’accés a l’habitatge és un dret.

L’Ajuntament disposa de diversos solars per poder construir més de 500 pisos de lloguer social a preus mensuals per sota de mercat. La manca d’oferta actual, provoca que moltes persones no puguin quedar-se a viure a Vilanova del Camí, simplement perquè no troben pis, al no existir oferta privada de pisos de lloguer.

Dintre de la nostra responsabilitat, i aplicant la nostra experiència volem oferir una proposta de pisos de lloguer social que construirem a Vilanova. La primera fase hauria d’esser de 50 unitats. Utilitzant l’empresa municipal d’habitatge parada fa més de 20 anys.

Aquests pisos tindran totes les millores tecnològiques del segle XXI, com wifi, fibra, calefacció central, ventilació creuada, aïllaments passius, etc.

La inversió anual prevista per poder fer front a les necessitats de lloguer social, són elevades, per això s’hauria de destinar una part del pressupost anualment no inferior a 1.000.000 €.

Amb la implicació de tots i totes, donarem resposta a les necessitats reals dels veïns de Vilanova del Camí.

VEINS AMB VEU – IPV
LA TEVA VEU TAMBÉ SUMA

Deja un comentario